طراحی و بهینه سازی سایت

طراحی و بهینه سازی انواع سایت کد نویسی و وردپرسی با قیمت مقرون به صرفه

طراحی و بهینه سازی سایت

طراحی و بهینه سازی انواع سایت کد نویسی و وردپرسی با قیمت مقرون به صرفه

زئوس از قدیمی ترین شرکت های طراحی و بهینه سازی سایت در شیراز می باشد که توانسته با بیش از 2000 نمونه کار فعال تاثیر مثبتی در جهت بهبود کسب و کارهای آنلاین داشته باشد.

بایگانی
  • ۰
  • ۰

سوند ادراری و مراقبتها لازم از بیمار

در مورد سوند ادراری و مراقبتهای لازم از بیمار چه می دانید؟ آیا در مورد رفع گرفتگی سوند ادرار اطلاعات دارید؟ علت نشت ادرار از سوند چیست؟ بهترین روش درمان سوزش سوند ادراری چیست؟ مراقبت بعد از کشیدن سوند به چه صورت است؟ علت نیامدن ادرار بعد از کشیدن سوند چیست؟ و بسیاری از سوالات در مورد مراقبت های هنگام اتصال سوند ادراری و کشیدن سوند ادراری که باید بدانید را در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم. وصل کردن سوند ادراری در منزل شیراز جزو خدمات مراقبت های ویژه در منزل شیراز است که توسط شیراز درمان ارائه می شود.

لوله ادراری (سوند فولی) چیست؟
سوند فولی یک لوله باریک قابل ارتجاع است که از طریق مجرای ادراری داخل مثانه قرار می گیرد و ادرار را از مثانه تخلیه می کند. ممکن است از سوند فولی برای مدت کوتاه و یا یک دوره طولانی استفاده گردد. از سوند ادراری معمولا برای بیماران با هوشیاری پایین یا در مواردی که بیمار برای ادرار کردن دچار مشکل باشد استفاده میشود.

مراقبت روزانه  از سوند ادراری به چه صورت است؟
برای جلوگیری از بروز عفونت سیستم ادراری هر روز موارد زیر را انجام دهید:

قبل از کنترل و مراقبت از لوله ادراری دستهای خود را با آب گرم و صابون بشویید.
لوله فولی باید حتما هر ۷الی ۱۰ روز به روش استریل تعویض شود.
پوست دور مجرای ادراری و جدار سوند را حداقل روزی یکبار با آب گرم و صابون بشویید. همچنین هر بار پس از اجابت مزاج پوست اطراف مجرای ادراری و سوند را تمیز کنید.
کیسه ادرار را پایین تر از سطح مثانه قرار دهید.
از لباسهای زیر نخی و پنبه ای استفاده کنید تا از رطوبت در ناحیه تناسلی پیشگیری شود.
حداقل روزانه ۸ لیوان مایعات بنوشید. این مایعات می تواند شامل آب، آبمیوه و شیر باشد. مصرف قهوه، چای و نوشابه را محدود کنید.
سوند فولی را تکان ندهید( نه به داخل مجرا هل بدهید و نه به سمت خارج آنرا بکشید) چون ممکن است باعث صدمه مجرای ادراری و خونریزی شود.
هنگام راه رفتن لوله سوند را در دست گرفته و کیسه ادرار را پایین تر از مثانه نگه دارید.
لوله سوند را طوری قرار دهید تا لوله روی هم پیچ نخورد و جریان ادرار متوقف نشود.
هنگام خوابیدن در تخت، کیسه ادرار پایین تر از سطح بدن باشد و اگر تخت بیمار چرخ دارد، مراقب باشید تا کیسه ادرار به زیر چرخ گیر نکند.
 

  • ۰۳/۰۶/۲۱
  • آزاده طهماسبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی